KVALITET    |    FUNKSJON    |    DESIGN

Her hos oss på Speilspesialist så har vi en stolthet for det vi selger. 

Det innebærer at du kommer til å finne speil kun av høy kvalitet, og med den beste servicen mulig. Det er en kombinasjon av tingene som vi verdsetter svært høyt, og som vi tror at også kundene våre synes er viktige. Og det gjør din kjøpeopplevelse så god som mulig. 

 

 

Utforsk vårt store utvalg av speil 

 


Speil for alle dine behov!

Det er klart, når du skal kjøpe et nytt speil er det flere ting du må ta med i betraktningen, som blant annet rommet du skal plassere det i. Derfor selger vi speil i flere forskjellige kategorier, så du har alle valgmulighetene du behøver for å gjøre det riktige valget i forhold til ditt eget behov. Som du ser har vi både runde speil, speiler med lys, speil med varme og speil med svart ramme. Det er en interessant teknologi bak konstruksjonen og hvordan de fungerer, og vi oppfordrer deg til å lese gjennom informasjonen og se hva vi har å tilby.

Vi har eksklusive speil

Årsaken til vår suksess og at vi har høye forventninger om fremtiden er ganske enkelt. Speilene vi har i sortimentet finnes ikke noe annet sted. Om du for eksempel bestiller et rundt speil fra oss kan du være sikker på at det er bare vi som selger akkurat den modellen. Og den slags eksklusivitet finner du faktisk ikke overalt, for våre speil er designet av to arkitekter. Arkitekter vet jo vanligvis hva kunder er ute etter, og hva som passer inn i et hjem.


Derfor har produktene våre et fokus på tre hovedområder: kvalitet, funksjon og design. Klarer man å kombinere alt det på best mulig måte får du da det vi selger, speil i svært høy kvalitet! Speilene våre kommer også med en mengde forskjellige fordeler, avhengig på hvilken du kjøper. 

God service

Når du handler hos Speilspesialist er det visse aspekter av en handel hos oss som vi ønsker skal være så gode som mulig. Det betyr blant annet at all frakt fra oss er gratis, uansett hvor du bor i landet. Når du er så vennlig og kjøper våre produkter så kan vi jo faktisk spandere på frakten til deg. Du har i tillegg den vanlige returretten på 14 dager, men vi har utvidet den til hele 30 dager, så du får enda bedre betenkningstid mens du tester om speilet fungerer som det skal og som du ønsker. 


Vi forventer jo så klart at det ikke skal være et problem, men vi synes at det er greit å gi deg den tiden du trenger. Og skulle det være slik at du har behov for hjelp så kan du kontakte oss både på telefon og via e-mail. Vi er alltid klare til å hjelpe, for det kan jo hende at du er ute etter noen tips om du er usikker på hva som passer best for deg. Vi har mye erfaring i bransjen og kunnskapsnivået hos kundetjenesten er veldig høy og villige til å hjelpe.

Unike aspekter hos speilene våre

Når du kjøper hos oss kommer du til å oppdage noe nytt når det kommer til speil. Hovedformålet er jo fortsatt i varetatt når det kommer til refleksjon, så klart. Men det er så mye mer man kan gjøre, spesielt når man har kunnskapen nødvendig, og ikke minst ekspertisen til å utføre det. Blant annet har noen av våre speil en oppladningsstasjon. Ja, det betyr at mens du sminker deg så kan du sette telefonen din til ladning, noe som er spesielt nyttig om du skal ut, men trenger mer strøm samtidig som du kanskje prater med noen. 


Hørt om speil med høyttaler før? Kanskje ikke, men det får du muligheten til å kjøpe hos Speilspesialisten. Du kan til og med koble til telefonen din til speilet via Bluetooth og spille musikken din fra speilet! Og våre speil kommer også med energisparing som prioritet, samtidig som de er økovennlige. Det betyr at lysene som brukes på våre speil bruker mindre strøm, som sparer deg litt penger også. Det er i det hele tatt veldig mange gode grunner til å handle speil fra oss, og vi har både store speil og små speil. Kanskje vi kan komme med en positiv overraskelse eller to for deg også når det kommer til produktene vi selger. 


Vi er et godt valg uansett om du er i gang med å renovere baderommet og trenger et speil, eller om du kanskje har akkurat flyttet inn og vil innprente din egen stil. Eller, kanskje du bare ser et av våre speil og blir utrolig fristet? Det er langt ifra umulig, og med det vi har i sortimentet kommer du til å finne noe du liker, både når det kommer til utseendet på speilet, men også alle de praktiske fordelene med speil fra Speilspesialisten!