“Vi designer tidløse produkter for moderne livsstil” - Den italienske designerduoen Adolini+Simonini

Hos Speilspesialist har vi stolthet i det vi driver med. Det tror vi at du kan se på produktene vi selger, hvor de er på en måte mer enn vanlige speil. Det er en skyhøy kvalitet i alt du kan kjøpe hos oss, og vi har design speil, som blant annet inneholder speil med lys. Og når du ser hva vi har å tilby kommer du til å se hva vi mener. Har du hørt om speil med høyttaler i? Kanskje? Om ikke så er det noe vi har, og ikke nok med det, vårt samarbeid med den italienske designerduoen Adolini+Simonini har gitt våre speil også bluetooth! Det gjør at du kan koble til telefonen din, og sette i gang musikken! 


Få et design speil av berømte Adolini+Simonini!


Speil kan du få overalt, til og med i butikker som ellers ikke selger møbler eller innredningsbutikker. Men vi våger oss å si at våre speil, de finner du bare hos oss. Dette er en duo som har studio i både Milano og i Sao Paulo, mer eksklusivt og spennende blir det knapt, men det er stilen og speilene som står i fokus. De startet sitt samarbeid i 2012, og har hatt stor suksess med en moderne stil som passer stort sett i alle hjem.

 

Speilene du kjøper hos oss har alle sine egne finurligheter og gode grunner til å kjøpes. Våre speil på vegg passer inn i alle rom, men det er kanskje spesielt til baderommet du er på utkikk etter. Da oppfordrer vi deg til å utforske siden vår for å se hele vårt utvalg. Du kommer ikke til å bli skuffet!

 

Mange ulike typer av speil


En tin ger å ha fine speil, en annen ting er å ha mange fine speil! Hos oss finner du en mengde ulike speil som er tilpasset til ulike behov du måtte ha. Alle er design speil, men noen er speil med lys, andre har svart ramme og noen kan henges på veggen. Speil til å henge på vegger noe du kan gjøre, og Adolini+Simonini har uansett sikret at de er praktiske til å bruke. For eksempel finnes det speil med varme, som du kan aktivere for å ha et varmt bad når du går ut av dusjen, og for å forhindre dugg på speilene!
Fordelene er rett og slett mange, og det kommer til å bli et samtaleemne for alle dine gjester. Folk er jo kanskje vant med litt billigere speil, så du må nok forberede deg på et spørsmål eller to med speil fra Speilspesialist, designet av Adolini+Simonini.

 

Gode fordeler ved å handle hos oss!


Vi ønsker å behandle kundene våre bra. De som har såpass god smak fortjener faktisk det, og utenom at du får flotte speil designet av profesjonelle får du også gratis leveranse! Det er noe vi er glade for å kunne tilby, i tillegg til at vi ønsker at du skal få produktet ditt innen 3 dager. Helst tidligere, men det er målet vårt altså.

 

Vi har også en dedikert kundetjeneste som du kan kontakte både via e-post og via telefon. I tillegg er det en 30 dagers angrerett, men det håper vi at du ikke skal trenge å bruke. Vi er stolte av det vi har å tilby hos oss på Speilspesialist, og vi tror og håper at du ser på det på samme måte. Velkommen inn for en trivelig handel!

 

Hvis du vil lese mer om designerne, kan du lese den her: Adolini+Simonini