Det er mange forskjellige designervalg man kan ta når man går til innkjøp av et nytt speil. 

Blant annet har jo formen på speilet ganske mye å si, spesielt i forhold til hvordan resten av rommet ser ut. Størrelsen er en annen faktor så klart, uansett om det er et stort rundt speil eller om det er litt mindre. Som du ser av utvalget vårt har vi masse å tilby deg, både når det kommer til de forskjellige modellene vi selger, men også størrelsene på dem. 

 

 


Rundt speiler

En annen ting vi kan si ganske selvsikkert også er det faktum at du kommer ikke til å finne våre speil mange andre steder heller, da de ikke er masseprodusert. Alle speil vi selger er designet av profesjonelle, men ikke bare det, de er også laget av arkitekter. Så når du ser et speil med lys rundt vet du at det er laget med et formål, og på beste mulige måte.


Runde speil er kanskje noe man oftest kjøper til badet, for å få baderommet til å se litt finere ut, samtidig som det gir en mykhet til rommet. Og badet vil man jo gjerne at skal være et mykt og komfortabelt rom, og med det fine lyset du får fra våre speil vil du føle deg bra mens du forbereder deg. Noen av speilene våre har også hyller som du kan legge din telefon på eller andre saker, så du trenger ikke å kjøpe en hylle til, i visse tilfeller! 

Kjøp til ditt behov

Som du ser av utvalget vårt så har vi mye forskjellig å tilby deg. Og ikke tro at det er bare det overfladiske som er forskjellig, da det også er visse aspekter som ikke synes som også er ulike modellene imellom. Funksjoner som touch sensor som du kan bruke for å sette på speilet, varmt eller kaldt lys, og noen av speilene våre har til og med ladestasjon. Ja, det betyr det du tror. Du kan legge din telefon på hyllen for å lade den med strøm, helt perfekt om du er på vei ut, men trenger litt mer strøm. Det er bare å gå inn på de individuelle modellene for å se de forskjellige funksjonene de innehar.


Ønsker du å høre på musikk mens du sminker deg eller forbereder deg til å gå ut, men høyttaleren på telefonen ikke er nok? Da kan du kjøpe et rundt speil med lys som også har Bluetooth tilgjengelig! Det er ikke overraskende en av våre mest populære funksjoner, og noe mange ikke vet om at eksisterer en gang. Gleden av å kunne sette på musikk via speilet er noe alle bør prøve en gang i livet, for det er jo noe som er totalt uventet for veldig mange! 


Når du har bestemt deg for å kjøpe speil fra oss på Speilspesialist oppfordrer vi deg til å ta en titt på funksjonene og spesifikasjonene til de individuelle speilene. Først og fremst må du jo like designet og utseendet på speilet du velger, men deretter er det mange andre, «skjulte», aspekter som er greit å vite. Alle speilene våre er i høy klasse og kommer med sitt eget særpreg!

Få den beste servicen mulig hos Speilspesialist

Når du handler hos oss vil vi at du skal få det beste inntrykket av oss som bedrift og kundeservice er et veldig viktig aspekt av det vi driver med. Det er blant annet årsaken til at vi har bestemt oss for å gi fri frakt på alle bestillinger, uansett hva du kjøper. Om du først har bestemt deg for å kjøpe fra oss kan vi også gi noe tilbake. Du har også 30 dagers returrett, noe som er to uker mer enn loven tilsier, fordi vi vil at du skal virkelig være fornøyd med kjøpet ditt og at du skal få tid til å få de rette inntrykkene av den når den er i ditt hjem.


Er det sånn at du har noen spørsmål, eller om du kanskje er ute etter et tips, kan du kontakte oss både på telefon og på e-post. Vi har et sterkt ønske om å hjelpe og å være blant de beste butikkene du har handlet i.


Sortimentet vårt kommer hele tiden til å vokse og bli større, og vi har som mål å være best i klassen når det kommer til våre speil. Om du er ute etter en litt uant luksus og komfort er Speilspesialist.no butikken for deg. 


Et rundt speil i badet er uansett veldig moteriktig, og om du har alt det andre rundt som også passer kommer du virkelig til å komplettere looken til baderommet. Og, har du spørsmål, så nøl ikke, vi er alltid klare for å hjelpe deg uansett problemer eller spørsmål du behøver støtte for.