Når man er inne på badet vil man gjerne ha det varmt. Det er vel knapt noen av oss som liker å gå ut av dusjen til kalde omgivelser i badet. 

Nå er det jo sånn at de fleste baderom har gode varmeelementer, både under gulvet og ellers, men det har jo nå kommet en ny teknologi som gir deg varme i speilet ditt. Det kan ha flere fordeler for deg, som blant annet at speilene dine blir duggfrie etter at du har dusjet. Finn et stort utvalg av speil med varme på siden her.

 

 


Speil med varme

 

Ofte er det sånn at når du kommer ut av dusjen er speilet dekket av dugg, og du må vente til det forsvinner. Det kan jo ta litt tid, men med våre speil med varme blir det en enkel sak. Du kan velge om du vil sette på varmen mens du dusjer eller etter, men resultatet blir uansett duggfrie speil. Speilene våre gir også en ekstra varme i baderommet, for så kraftige er de faktisk, noe som gjør at du kanskje til og med kan senke varmen ellers i baderommet da speilet hjelper til. 


En annen fordel mange kanskje ikke aner om at finnes er det faktum at våre speil med varme hjelper med å tørke badet raskere etter bruk. Det betyr at du unngår sopp og råte i baderommet takket være våre speil og til og med badeforhenget blir tørket raskere og holder seg bedre. Alt dette innebærer en bedre effektivitet i baderommet, i tillegg til det faktum at du får svært fine speil i badet 

 

Designet av arkitekter

Om det er sånn at du ser på våre speil og tenker at de er veldig fine, så ja, det har du helt rett i. For våre speil er faktisk designet av arkitekter, som både har det praktiske i tankene, sammen med skjønnheten. Det er en svært god kombinasjon, og du får ikke akkurat kjøpt våre speil overalt her i landet. Den typen eksklusivitet er vi stolte av å kunne tilby våre kunder, og det er noe vi synes at man ser på produktene våre også. Det er speil som alle ville likt å ha sine hjem, og selv om speil med varme kanskje passer best rent praktisk på badet er du langt i fra tvunget til å bruke dem kun der. 

 

Vi har speil i forskjellige former og utgaver, og alle er litt forskjellige fra hverandre i forhold til det de tilbyr. Det er designerens hensikt ved å gi kunder det beste valget mulig. Når du har kjøpt speil i andre butikker ser de jo ganske like ut, og man blir kanskje tvunget til å kjøpe noe man ikke er helt fornøyd med. 

 

Det problemet vil du ikke ha hos Speilspesialist, som du ser på utvalget av speil med varme. Ikke er bare formene forskjellige, noen runde, andre avlange og andre igjen kvadratiske, vi har også et speil som er delt opp i tre forskjellige deler. Du vet aldri hva du kan finne hos oss, noe vi synes er et godt sted å være for vi ønsker jo å holde sortimentet vårt oppdatert stadig vekk. Trender forandrer seg og hva som er nymotens i dag er avleggs i morgen. Noe vi er fullt klare over, derfor vil vårt sortiment forandres for å holde tritt med trendene. Vi synes dog at alle våre speil er flotte, og har interessante funksjoner for deg som kunde!

 

Speilspecialist har alt du trenger - og god service!

Da vi selger speil med varme og generelt har et veldig fint og flott sortiment laget av designere vil vi også behandle kundene våre på beste mulige måte. Det innebærer faktisk en del ulike ting vi kan gjøre som butikk. Først og fremst har det å gjøre med å tilby deg den beste servicen mulig, enten det handler om tips til hvilket speil som passer deg best, eller support om du har noen andre bekymringer. Vi tror at folk har visse forventninger når de handler speil hos oss, både når det kommer til kvaliteten på produktene, men også når det gjelder servicen vi tilbyr.

 

Derfor tilbyr vi blant annet gratis frakt på ditt kjøp over hele Norge. Når du først kjøper fra oss, er det noe vi føler vi kan tilby deg. Skulle du ha spørsmål om ditt kjøp eller hvordan det hele foregår hos oss kan du kontakte oss både via telefon og via e-post. Vi har et team som er svært kunnskapsrike som står klare til å hjelpe deg, og kanskje til og med gi deg noen tips. 


Vi hos Speilspesialist tar stolthet i å tilby deg gode produkter og god service, og når du kjøper speil med varme får du også en mengde andre funksjoner til ditt speil. Da er det bare opp til deg å velge speilet som passer best for akkurat ditt baderom og ditt behov!