Trivia speil i 3 størrelser

Trivia speil i 3 størrelser

Pris fra 7.492,00 NOK

Klarna

Trivia er et speil med en tynn plexiglasskant, som er opplyst av lysdioder. Speilet har en tykkelse på 5 mm og en spesiell sikkerhetsfolie for å minimere risikoen for brudd og skade.

Speilet er integrert med opplyst LED-lys med berørings-på / av-sensor og fargeendringsbryter. Trivia speilet har en defogger-funksjon, og fjerner dermed automatisk kondensvann og tåke fra overflaten av speilet når du har vært i dusjen, og gjenoppretter synligheten.

Modell/varenr.: 21
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Trivia - Avlangt speil med LED-lys

Toppmodellen Trivia er vårt beste speil, med alle de beste funksjonene og ekstrautstyret. Trivia er et avlangt speil, som kommer i tre forskjellige størrelser: 

 • H 600 mm x 600 mm

 • H 600 mm x 800 mm

 • H 600 mm x 1.200 mm

Speilet passer inn i alle rom, så uansett om du skal bruke det i gangen, badet eller stuen, så er Trivia speilet for deg. Du får et stilrent design, som ikke samtidig ikke gjør mye ut av seg, men stille og rolig viser hva det står for. Det sies at ens eiendeler er en god refleksjon av hvem man er som person.

 

Trivia har en ramme i pleksiglass, der vi har integrert LED-belysning. Lyset kan stilles til to forskjellige fargetemperaturer: 4000K og 6000K, slik at du selv kan bestemme hvorvidt du vil ha den varmere 4000K eller den litt mer kjølige fargen fra 6000K. Lyset styres sentralt fra den innebygde bryteren med touch. 

Speilet har også innebygget duggfjerner-funksjon, som gjør at dugg ikke dannes på speilet hvis du har tatt en dusj. En fantastisk funksjon når speilet er montert i baderommet ditt. Speilet kan monteres både loddrett og vannrett, slik at du selv kan bestemme plasseringen i ditt hjem. Det betyr også at du raskt kan endre speilets plassering, hvis det skal brukes til en annen funksjon.

Bare kvalitet hos Speilspesialist

Vi ønsker bare å levere uovertrufne produkter til kundene våre, og følger derfor med på enhver detalj. Speilene våre er laget med 5 mm speiltykkelse, samt montert med en sikkerhetsfilm, slik at risikoen for glasskår eller brudd i forbindelse med flytting eller transport minimeres.

Alle være speil er CE-godkjente, slik at du får et produkt som er produsert i henhold til alle anbefalinger. Bestill i dag, og forny hjemmet ditt med et kvalitetsspeil. Vi har gratis frakt på alle bestillinger til Norge, og tilbyr dessuten en forlenget angrefrist på opptil 30 dager, hvis det skulle skje noe uventet. Handle trygt hos Speilspesialist, og kom trygt i mål med kjøpet. 
 


Funksjoner:

 • Tynn kant i pleksiglass, opplyst med LED

 • Belyst touch ON / OFF-sensor og bryter til endring av farge

 • 5 mm speiltykkelse

 • Sikkerhetsfilm montert på baksiden

 • Duggfjerner-funksjon for å unngå dugg

 • Dual White fargetemperatur 4000K eller 6000K

 • Loddrett eller vannrett montering med det smarte X-opphenget

 • 220V, CE-godkjent, IP44