ADOLINI + SIMONINI

Hos Speilspecialist finner du intelligente designerspeil, der hovedintensjonen er å skape et elegant design som også gir funksjonalitet. Disse eksklusive speilene er designet av designerduoen Adolini + Simonini, en duo som er veldig kjent i bransjen, og det er takket være dem at sortimentet vårt ser like bra ut som det gjør.

 

I 2012 startet Adolini og Simonini designerne sitt eget studio i Milano, ADOLINI + SIMONINI, som samarbeidet med flere selskaper innen utendørs, møbler, belysning og baderomsbransjen.
 
Niccolò Adolini (f. Roma, 1987) møtte Daniel Simonini (f. São Paulo, 1986) på Rodolfo Dordoni Studio i 2011. De har begge en egen utdanningsbakgrunn: førstnevnte startet studiene i Mendrisio ved Academy of Architecture og fullførte sitt kurs ved European Institutt for design i Roma, mens den andre fullførte en mastergrad ved Polytechnic School of Design i Milano og startet en periode med profesjonell utvikling i kjente Milanese studioer som Piero Lissoni, Ferruccio Laviani og Palomba Serafini.

 

I dag jobber studioet i Milano, så vel som i Sao Paulo, og involverer seg i forskjellige prosjekter som blander selskaper og kulturer i begge land.