Intelligente og vakre speil

På Speilspecialist selger vi intelligente og vakre speil, som er designet av 2 arkitekter. Vårt fokus er på både kvalitet, funksjon og design, og vi brenner for å selge produkter som oppfyller alle behovene du har i hverdagen. Vi leverer våre arkitektdesignede speil over hele Danmark, Sverige og Norge gratis, og leveres vanligvis innen 1-3 virkedager.

 

Speilspesialist følger nøye med på kvalitet, funksjon og design, og alle speilene våre er designet med innebygd lys, noe som gir rommet mange fordeler både på badet, på soverommet og i entreen. Vi tilbyr derfor innovative og teknologiske speil som er både smarte og ekstremt praktiske, da det gir hele familien muligheten til å se seg selv, og du unngår overraskelser i riktig lys. Speilene våre skaper en helt spesiell atmosfære i form av lys og design, og hos oss finner du speil som lyser opp rommet med et behagelig lys, der de fleste er med LED-pærer. Speilene våre gir et båtrom noe hyggelig å se på, og er praktiske for alle.

 

Speilspesialist har et stort utvalg av speil som er energibesparende og bygget med bruk av resirkulerbare materialer. I tillegg har de innebygde LED-lys, bluetooth, berøringssensorer, varme og mye mer. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Vi er ejet af Marbre DESIGN (Cbar2015)
CBAR 2015 Aps
Langkær 23
6100 Haderslev

CVR-nummer: 36959959