Speil med lys er kanskje ikke noe som er helt nytt på markedet, men speilene våre og teknologien de innehar er noe du kanskje ikke har sett før! 

Vi er jo Speilspesialist av en grunn, og vår ekspertise i området gjør at speilene våre er blant de beste og mest eksklusive på markedet. Som du ser på det store utvalget vårt, kommer de i forskjellige former også og i varierte prisklasser. Det betyr at du kan velge og vrake, både når det kommer til pris, men også design. Om du ikke har sett et slikt speil tidligere kan det hende at du får deg en liten overraskelse, for speil med lys rundt kan gi en helt egenartet opplevelse der det henger, uansett om det er på badet eller soverommet.  

 

 


Speil med lys

Tenk på hvor praktisk det kan være å ha på soverommet, når det er tidlig på morgenen og du ikke vil vekke din bedre halvdel ved å slå på lyset i rommet. Da kan du bare gå til speilet, sette på lyset og ordne deg sånn, om du for eksempel vil se hvordan klærne passer deg den dagen. Mange av speilene som har lys har også forskjellige temperaturfarger, og måten du forandrer det på er ved å trykke på en knapp, som ligger i speilet! 

 

Om du synes alt dette virker veldig ny vinnende og teknologisk nytt så har du rett i det. Alle speilene vi selger er spesialdesignet, og vi er en av veldig få butikker som i det hele tatt selger disse produktene. Den typen av eksklusivitet finner du ikke akkurat overalt, hvor det er en kombinasjon av praktisk bruk sammen med design og utseende. For det er veldig viktig for oss at speilene også ser fine ut, at du føler en stolthet ved å eie dem. 

 

Speilspesialist gir deg servicen du fortjener

Når du først har bestemt deg for å handle hos oss føler vi at du fortjener litt ekstra oppmerksomhet og kjærlighet. Vi er glade i produktene våre og vi er også glade for at du liker dem såpass mye. Derfor har vi blant annet valgt å gi deg gratis frakt på alle kjøp hos oss. Det er noe vi tilbyr også i Danmark og Sverige, og nå du kjøper designerspeil fra oss fortjener du det også. 


Fordi speilene våre er designet av designerduoen Adolini + Simonini, en duo svært kjent i bransjen, og det er takket være dem at sortimentet vårt ser så bra ut som det gjør. Derfor får du altså gratis frakt, og om det er sånn at du skulle lure på noe kan du alltid kontakte oss via både telefon og e-post. Vi svarer så fort vi kan, og tar gjerne imot samtaler fra de av dere som har spørsmål og som lurer på hvilke av våre speil passer aller best. Med tanke på alle formene og funksjonene speilene våre har ville det ikke vært rart om du har noen spørsmål, spesielt når det kommer speil med led lys og speil med lys rundt. 

 

Få et speil med lys rundt tilpasset ditt behov

Vi har for så vidt nevnt dette ovenfor, men det er veldig viktig at speilet du kjøper passer inn i rommet du har det til. Da det er med lys rundt er det ofte sånn at mennesker kjøper det til baderommet, men det er ikke sånn at det må gjøres. Det kan fungere utmerket godt som en innredningsdetalj i hallen din, og lyset kan gjøre det praktisk for deg å ta en siste kikk for å se at alt er som det skal før du går ut. Det er også et samtaleemne for alle som kommer til deg på besøk og ser en av våre flotte speil hjemme hos deg. For så fine er våre speil, og når du begynner å snakke om lysene, eller det faktum at våre speil kommer med innebygd høyttaler kommer praten til å gå!

 

Det er dog kanskje til badet at de aller fleste vil kjøpe rundt speil med lys til bad for, som gir en annen slags stemning til baderommet og når du står foran speilet. Flere av speilene våre kommer også med hyller, og noen av dem har til og med ladestasjoner som du kan legge din telefon på. Det er en økt komfort hvor du kan legge din ting på hyllen og lade telefonen din samtidig!


Og du, vi skifter ut sortimentet vårt hele tiden. Vi ønsker å være moteriktige med produktene vi selger, og da mye det vi selger er designet av en verdenskjent duo går vi gjennom forandringer titt og ofte. Så det vi har i dag er kanskje ikke der i morgen, og det kan hende du finner nye stiler som kanskje passer deg aller best? Men til da, se gjennom vårt nåværende sortiment av speil med lys!