Speilene du kan kjøpe hos oss på Speilspesialist har to hovedformål som vi ønsker at de skal oppfylle for deg som kunde. 

Funksjonalitet er viktig, så klart, og om du ser på speilene vi har til salgs så har vi speil som har utrolig mange funksjoner. Vi skal gå litt mer inn på det nedenfor, men design er også svært viktig. Det er avgjørende for oss at produktene vi selger er fine og passer i alle hjem, og speil svart ramme er noe som er tidløst, og den svarte rammen passer de aller fleste rom. 

 

 


Speil med svart ramme

Speilene du kan kjøpe hos oss på Speilspesialist har to hovedformål som vi ønsker at de skal oppfylle for deg som kunde. Funksjonalitet er viktig, så klart, og om du ser på speilene vi har til salgs så har vi speil som har utrolig mange funksjoner. Vi skal gå litt mer inn på det nedenfor, men design er også svært viktig. Det er avgjørende for oss at produktene vi selger er fine og passer i alle hjem, og speil svart ramme er noe som er tidløst, og den svarte rammen passer de aller fleste rom. 

 

Som du ser av utvalget vårt er det også sånn at de ikke kommer i bare en form, da vi både har runde, kvadratiske og rektangulære speil. Noen av speilene våre kommer også med noe som heter «X Hanging» noe som innebærer at du kan henge speilet enten loddrett eller vannrett. Den svarte rammen står seg fint uansett og det gjør at selve retningen speilet står utstilt i ikke har så mye å si. Så er det jo også noe med den svarte fargen og atmosfæren den gir, som gjør at den passer utrolig fint inn. Det er utrolig hva en svart ramme kan gjøre, da det gir en annen slags følelse til speilet, en type eksklusivitet som ikke er så enkelt å få til?

 

Og det er en god grunn til at speilene våre er så fine, fordi de er ikke masseproduserte og speil du finner overalt. Våre speil og det vi har i sortimentet er designet av arkitekter, noen av dem av designerduoen Adolini + Simonini. Vi er en av svært få butikker i Norge som selger disse produktene, og det er vi stolte av! Det gjør at vi føler oss sikre på kvaliteten på vårt sortiment og hva vi kan tilby deg som kunde.

 

Gode vilkår når du kjøper hos oss!

Av den grunn vil vi også ha et godt forhold til våre kunder, og derfor er vi en av de butikkene som tilbyr gratis frakt, punktum. Vi ser det ikke som nødvendig at du kjøper til en viss pris, eller oppfyller arbitrære vilkår før vi gir deg gratis frakt. Det får du når du handler hos oss, uansett. Det er noe vi har også i Danmark og Sverige, og vi tror det er en viktig grunn til at mange handler hos oss. For det handler ikke om hvorvidt du har råd til frakten eller ei, det handler mer om hvordan vi som butikk ønsker å behandle kundene våre. Og vi har som mål å være best!

 

Derfor vil vi hele tiden oppdatere og se på hvordan vårt sortiment kan bli enda bedre. Det å hvile på laurbærene er ikke et alternativ i så måte. Om du har blitt overrasket over noen av funksjonene som speil med svart ramme har så er det andre funksjoner som kommer til være et enda større sjokk. Visste du for eksempel at noen av våre speil har ladestasjoner på? Ja, ladestasjoner, som du bare legger din telefon på til ladning. De kommer også med hyller for enda mer praktisk bruk. Ikke alle våre speil har det, men det er definitivt noe å være på utkikk etter. 

 

En siste ting angående funksjoner, noen av speilene med svart ramme rundt har også Bluetooth egenskaper. Ja, det betyr at du kan koble til telefonen din og spille av musikken din gjennom speilets innebygde høyttalere! Vi ble like overrasket som du når vi fant ut at det ar noe som eksisterte, og det er noe som gir en helt annen atmosfære til sminkingen og forberedelsene!

 

Velg speil med svart ramme

Vi ønsker at speilene vi selger er både moteriktige og har god funksjon. Sistnevnte har vi allerede dekket til en stor grad, men når du ser speil svart ramme så er det tydelig at de ikke bare passer godt inn i baderommet. Disse speilene kan man ha overalt, hvor man pleier å plassere speil, og det kommer til å stå ut og gjøre seg fint der. Det kan til og med bli et samtaleemne, for de fleste av oss kjenner igjen produkter som er laget av designere.

 

For eksempel kan en våre runde modeller med svart ramme rundt gjøre seg veldig godt i inngangspartiet, spesielt om du også kjøper en av dem som har hylle. Da kan legge fra deg nøklene og andre ting på hyllen, og vite nøyaktig hvor du har dem når du skal ut igjen. Det er bare en av mange grunner til at du skal velge våre speil.


Når du kjøper hos oss har du en garanti på 24 måneder, i tillegg til en bytterett på 30 dager. Det skal være en god opplevelse å handle hos oss på Speilspesialist, og vi håper du er fornøyd med det vi har å tilby deg!