Aroma svart speil i 80x40

Aroma svart speil i 80x40

3.658,00 NOK

Klarna

Aroma Black speilet vårt er et elegant svart speil i rustfritt stål med aluminiumsramme med runde hjørner. Speilet har en elegant design med lys over speilet, og med sin 5 mm speiltykkelse gir det rommet et helt unikt og eksklusivt utseende. Speilet har sikkerhetsfilmstøtte og kan monteres både vertikalt og horisontalt på veggen. Du kan installere våre Inform Herbal Black i ethvert rom der det er fornuftig for deg, så enten det er på badet, soverommet, inngangen eller stuen.
Lampen skal købes seperat

Modell/varenr.: 14
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Kategori: Tilbehør

Produkt
Pris
Status
Antall

Elegant sort speil med aluminiumsramme

Herbal Black er et utrolig flott speil, rektangulært formet og med runde hjørner. Rammen er laget i anodisert aluminium, som gir rammen en elegant, rustikk look. 

Du kan få speilet i en enkelt størrelse: 

  • H: 800 mm x 400 mm

Herbal Black passer inn i alle rom, og kan brukes som for eksempel speil i gangen eller på badet. Det er helt opp til deg å plassere speilet akkurat der det passer best inn. Herbal Black kommer med de mest grunnleggende egenskapene til speil her hos Speilspesialist.
Vi har montert speilet med sikkerhetsfilm for å redusere risiko ved transport. Dessuten er speilet laget med en tykkelse på 5 mm.
Hvis du ønsker lys over speilet ditt, kan du kjøpe vår speillampe separat. Og den passer selvfølgelig perfekt sammen med designet til Herbal Black.

Speilspesialist har speilet for deg

Vi har bare kvalitetsspeil i nettbutikken, og vi kompromisser ikke. Vi har lagt med gratis levering i hele Norge til alle våre bestillinger, og du har 30 dagers angrerett. Du blir ikke sittende igjen med et produkt du ikke vil ha. Hvis du ser etter et større rektangulært speil, så ta en titt på Roundaza, som kommer med både bakgrunnslys og hylle.

I nettbutikken vår finner du også rens til dine servanter i både blanke og matte materialer, samt kalkfjerner og speilrens. Da kan du uten problem holde produktene dine i topp stand, raskt og enkelt. Vi anbefaler bare rengjøringsmidler som vi selv bruker, og derfor kan vi stå inne for kvaliteten.
 


Funksjoner:

  • Rektangulært speil med sort, anodisert aluminiumsramme

  • 5 mm speiltykkelse

  • Vertikal eller horisontal montering med det smarte X-opphenget

  • CE-godkjent

  • Passer med speillampen