Avkalkingsmiddel og speilrens

Avkalkingsmiddel og speilrens

658,00 NOK

Klarna

Modell/varenr.: KPL
Lagerstatus: På lager
Modell/varenr.: 32
stk.
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Rengjøringssett med kalkfjerner og rens til speil

En kalkfjerner bidrar til å holde ditt bad og kjøkken fritt fra hvite flekker. Vann inneholder nemlig kalk, som fester seg lett til alle overflater. Det er særlig når du rengjør med vanlig vann fra springen som det er høy risiko for at det dannes kalkflekker. Det er nok at du vasker hendene, så kan det dannes små kalkflekker på badet når du strekker deg etter håndkleet. 

Med vår pakke, som inneholder kalkfjerner og speilrens fra Marbré, er du trygg på at kalken blir borte uten for mye gnikking og gnukking. Kjøp med rengjøringspakken når du kjøper et speil hos Speilspesialist. Da kan dine overflater og speil ble utrolig glansfulle igjen. I pakken får du 500 ml kalkfjerner, 500 ml speilrens, en mikrofiberklut og et munnstykke til sprayflaskene. Så har du alt du trenger til å fjerne kalk fra speil og andre overflater.

Kalk kan også være utrolig irriterende å ta seg av når det gjelder servanter og dusj. Med vår kalkfjerner kan du enkelt fjerne kalken også der, der den dessuten hindrer optimal vanngjennomstrømning. Sprøyte kalkfjerneren direkte på området, la den virke i 5 minutter og skyll av.

Kalkfjerner til alle overflater

Kalkfjerneren og speilrensen kan brukes på mange forskjellige overflater, avhengig av hvor du skal gjøre rent. Uansett om det er til marmor, trento, keramikk, silestone eller glass, så kan renseproduktene brukes helt trygt. Kalkfjerneren er perfekt til blanke og matte overflater, og speilrensen gir en grundig rengjøring og polering av speilflaten. 

Hos Speilspesialist er vi eksperter på speil, men vi vet også nøyaktig hvilke tilbehør og renseprodukter som fungerer på produktene, da vi selve bruker dem både i våre showrooms og hjemme. Vi oppdaterer derfor fortløpende utvalget av tilleggsprodukter som du kan kjøpe sammen med våre speil. 

Husk på at vi alltid har gratis frakt og forlenget angrerett på alle våre produkter, hvis du angrer deg etter kjøpet. Det er derfor risikofritt å bestille fra vår nettbutikk.