Utsalg
SPAR MVA - 20% PÅ ALT 127,00 NOK
Pleiesæt til matte vasker

Pleiesæt til matte vasker

509,00 NOK 636,00 NOK

Klarna

Indeholder: Rensemiddel 500 ml Plejemiddel 500 ml Mikrofiberklud Svamp og forstøver.

 

Anvendes til Marmor, Granit, Terrazzo og acrylprodukter (Trento).

Modell/varenr.: MPL
Lagerstatus: På lager
Modell/varenr.: 30
stk.

Lekkert rense- og pleiesett til dine matte overflater

Overflatene i hjemme ditt skal holdes rene fra skitt og smuss. Med et pleiesett til matte servanter får du et rengjøringsmiddel som passer perfekt til f.eks. marmor, granitt, terrazzo eller akryl produkter. Rensesettet fra Marbré bruker vi selv, og derfor vil også gjerne anbefale det til alle kundene våre. Vi selger ikke produkter som vi ikke kan stå inne for. 

Et rent og skinnende hjem er alltid innbydende også for gjester, og de vil sette pris på innsatsen din. I pleiesettet får du to flasker rengjøringsmiddel: rensemiddel til å begynne med, og pleiemiddel til vedlikehold av servanten din hjemme. Settet inneholder også en mikrofiberklut, en svamp og et munnstykke for å gjøre det hele litt enklere. Så har du alt du trenger i en og samme pakke.

Alt i speil og tilbehør hos Speilspesialist

Hos Speilspesialist er vi kun opptatt av speil. Det betyr også å ha de helt riktige pleieproduktene, slik at du kan holde speilene dine i god stand. Vi har samlet sammen et utvalg pleieprodukter, slik at du utover vårt pleiesett for matte overflater også kan få et pleiesett til blanke overflater eller en lampe til ditt speil, hvis det ikke er innebygget. Vi forhandler også et pleiesett til speil med kalkfjerner og speilrens. Her får du også mikrofiberklut og svamp med i pakken. 

Vi har alltid fri frakt på alle ordrer, uansett størrelse, i hele Norge. Dessuten får du også 30 dagers angrerett, der du kan få pengene tilbake hvis varen er i samme stand som da du fikk den. Finn ditt neste speil med tilbehør her i nettbutikken vår og bestill i dag.