Svart speil, model Stream

Svart speil, model Stream

Pris fra 3.658,00 NOK

Klarna

Stream Black speilet vårt er et elegant svart speil i rustfritt stål. Speilet har en elegant design med lys over speilet, og med sin 5 mm speiltykkelse gir det rommet et helt unikt og eksklusivt utseende. Speilet har sikkerhetsfilmstøtte og kan monteres både vertikalt og horisontalt på veggen. Du kan installere våre Stream Black speil i ethvert rom der det er fornuftig for deg, så enten det er på badet, soverommet, inngangen eller stuen.
Lampen skal købes seperat.

 

Modell/varenr.: 13
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Stream - Rektangulært speil i sort

Vår rektangulære modell Stream kommer med en stilren, sort, rustfri stålramme. I et lyst rom skaper det sorte speilet en utrolig flott kontrast, samtidig som du ikke kompromisser med funksjonalitet. Speilet kommer nemlig med en kraftig 5 mm speiltykkelse, sikkerhetsfilm og vårt svært funksjonelle X-oppheng, som gjør at du kan henge speilet både vannrett og loddrett. Speilet passer perfekt inn både på badet eller på soverommet. Du kan faktisk henge det overalt, da den stilrene looken vil passe inn i alle sammenhenger.

 

Avhengig av hvor stort rom speilet skal være i, og hvor stort område du vil at det skal dekke, kan man få det i flere forskjellige størrelser. Stream-modellen i sort leveres bl.a. i disse fire forskjellige størrelsene: 

  • H: 800 mm x B: 600 mm

  • H: 650 mm x B: 1.200 mm

  • H: 650 mm x B: 1.400 mm

  • H: 650 mm x B: 1.600 mm

Noen liker små speil godt, andre vil ha et speil som dekker hele veggen. Med Stream får du et kvalitetsspeil, som ser bra ut uansett størrelse.
 

Match med en ekstra speillampe for konsentrert lys

Som tilbehør til speilet kan du også kjøpe vår matchende speillampe i sort i to forskjellige størrelser: 300 mm og 600 mm. Lampen gir deg ekstra lys foran lampen, da den har en lysstyrke på 400 lumen. Speillampen har dessuten en levetid på omtrent 20 000 timer, slik at den ikke slutter å fungere etter kort tid. 


Hvis du kanskje vurderer et rundt speil i stedet for, så kan vi anbefale å ta en titt på vårt runde Aroma speil i enten gull eller sort.
Hvis du ønsker et annet firkantet speil, kan du også se på Creator speilet med avrundede hjørner, samt hylle og LED-lys.

 


Spesifikasjoner:

  • Sort rustfritt speil med stålramme

  • Speiltykkelse på 5 mm 

  • Montert med sikkerhetsfilm bak

  • CE-godkjent

  • Loddrett eller vannrett montering med det smarte X-opphenget