Spar opptil 50% 3.971,00 NOK
Futon rund speil med bakgrunnlys og Hylle - 45% rabat

Futon rund speil med bakgrunnlys og Hylle - 45% rabat

4.854,00 NOK 8.825,00 NOK

Klarna

Størrelse H 750 x 600 mm.

Futon Round er et svart aluminiumsspeil med en praktisk hylle, som er perfekt for skjønnhetsutstyr. Speilet har en tykkelse på 5 mm og en spesiell sikkerhetsfolie for å minimere risikoen for brudd og kutteskader.

Speilet er integrert med en opplyst trykksensor for å slå på og av med et enkelt trykk på fingeren.

Futon Round, vi har brukt den nyeste lysteknologien innen LED-lys, og derfor bruker vi best ytelse med lavest mulig energi med 360 ° perimeterlys rundt speilet.

Modell/varenr.: 11
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Kategori: Tilbehør

Produkt
Pris
Status
Antall

Rundt speil med aluminiumsfinish 40% rabat

Vår runde Futon modell kommer med en flott aluminiumsramme, bakgrunnsbelysning, samt montert med en praktisk hylle under. Speilets aluminiumsfinish kommer i sort, som bidrar til å danne en flott kontrast til lyset. Et nydelig tilskudd til ethvert hjem. Det flotte designet er ikke laget på bekostning av funksjonalitet. Speilet er laget i en tykkelse på 5 mm, samt belagt med en sikkerhetsfilm, slik at du ikke trenger å være redd for glasskår hvis det skulle gå i stykker. Bakgrunnsbelysningen i speilet er LED, noe som gjør den energi- og miljøvennlig. LED bruker utrolig lite strøm.
Du styrer belysningen med den opplyste touch-sensoren som er innebygget i speilet, og du trenger ikke være urolig for at elektronikken ikke skal tåle miljøet på badet. Det er 100 % under kontroll. En hylle er integrert i designet for å gjøre speilet ekstra funksjonelt. Hyllen kan for eksempel benyttes til skjønnhetsproduktene du bruker ofte, uansett hvor du henger speilet. I gangen er hyllen perfekt til nøkler, lommebok og kanskje hodetelefonene dine. Vi anbefaler også at kjøper med speilrens samtidig, da den vil gjøre det enklere for deg å holde speilet skinnende og rent. Vi bruker selv Marbrés speilrens, så derfor selger vi også den her på nettsiden

Futon speil til alle rom

Det beste med det runde Futon-speilet er at det kan brukes i alle rom. Plasser det på kjøkkenet ditt, slik at du kan se fuglene fra spisebordet, eller plasser det i stuen slik at hele rommet åpnes opp og ser større ut. Speilet er 750 mm høyt og 600 mm bredt, slik at det kan får plass nesten overalt. Plasser det for eksempel i gangen som et praktisk sted for nøkler. Vi er i hvert fall helt sikre på at det kan passe inn hvor som helst, med sitt tidløse og enkle design. Vi tilbyr alltid gratis frakt til hele Norge,  samt en utvidet angrerett på opptil 30 dager, der du kan få pengene tilbake hvis varen sendes tilbake i samme stand.


Funksjoner:
 
 
 
 

 

  • 360 graders rammebelysning rundt speilet og opplyst berøringsbryter ON / OFF

  • 5 mm speiltykkelse og sikkerhetsfilm bak

  • Metallkonstruksjon inkludert hylle

  • LED-fargetemperatur 4000K og CE-godkjent, IP44

  • Designet av Adolini+Simonini