Spar opptil 50% 3.497,00 NOK
Intell led speil 60x80 - 35% RABAT

Intell led speil 60x80 - 35% RABAT

6.495,00 NOK 9.992,00 NOK

Klarna

Super deilig speil med aluminiumsprofil montert i 45 °

Modell/varenr.: 9
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Kategori: Tilbehør

Produkt
Pris
Status
Antall

Rektangulært Intell LED-speil

Intell er en av toppmodellene i sortimentet vårt. Her får du et svært lekkert speil med aluminiumsprofil, samt råe funksjoner som LED-lys, duggfjerner-funksjon, opplyst berøringskontroll og vårt smarte X-oppheng, som gjør at du kan henge speilet både vertikalt og horisontalt. 

Intell kommer i én enkelt størrelse, men kan brukes både loddrett og vannrett:

 • H: 600 mm x 800 mm

Intell vil passe godt inn på både bad, stuer og soverom, der litt ekstra lys i speilet er svært praktisk. Speilets skarpe hjørner gir rommet en rustikk, men samtidig moderne, look. Finn en plass til det i ditt hjem, og fornye looken i rommet! Intells innebygde LED-lys gjør det enkelt for deg å se hele motivet i speilet, noe som gjør det perfekt i alle hjem. Du kan styre lyset via den integrerte berøringskontrollen. Tenn og slukk raskt med bare en enkelt trykk. 

LED-lyset gir deg en flott fargetemperatur på 6000K kombinert med høy effekt. LED er dessuten kjent for å være en utrolig energieffektiv teknologi, slik at du verken bruker for mye strøm eller utsetter miljøet for unødvendig forbruk. Utover belysning, har speilet også en antidugg-funksjon, som er grovt undervurdert på badet. Slå på varmen, og speilet vil være duggfritt når du kommer ut av dusjen. Hvis du har et større bad, er det heller ingen problemer å bruke speilet samtidig som andre dusjer eller bader.

Loddrett og vannrett montering av speilet

Speilet er laget med et smart X-oppheng, som gjør at det kan monteres både loddrett og vannrett, avhengig av om du vil plassere det i landskap- eller portrettformat. Hos Speilspesialist vil vi gjerne gi kundene våre et speil som de får glede av i mange år. Speilene er laget etter de høyeste standarder, med CE-godkjenning og sikkerhetsfilm bak. Det betyr at du får et produkter som holder mange år, kanskje flere tiår. Vi har i hvert fall gjort vår for å legge til rette for det. 

Dessuten tilbyr vi hos Speilspesialist gratis frakt i hele Norge, samt en angrerett på 30 dager hvis du trenger å returnere speilet. Hvis Intell ikke er akkurat det speilet som du trenger nå, kan du se flere forskjellige modeller under.
 


Funksjoner:

 • Bakgrunnsbelyst speil med 360-graders høy effekt på 6000K

 • LED-belysning med reflekterende film

 • Aluminiumsprofil som er samlet i 45 grader

 • 5 mm speiltykkelse

 • Belyst berøringskontroll

 • Sikkerhetsfilm bak

 • Integrert duggfjerner som bidrar til å unngå dugg

 • Loddrett eller vannrett montering med det smarte X-opphenget

 • Bluetooth med vibrasjonshøyttaler (Blue-Vibe System)

 • CE-godkjent, IP44