Spar opptil 50% 774,00 NOK
Atlante ekte skinnespeil i svart og hvit - 35% RABAT

Atlante ekte skinnespeil i svart og hvit - 35% RABAT

1.438,00 NOK 2.212,00 NOK

Klarna

ATLANTE rundt skinnspeil. Speilet fra speilspesialisten utstråler luksus i en egen klasse.

ATLANTE er laget av tungt skinn. Speilet har et kvalitetsuttrykk med unike detaljer i pulverlakkert aluminiumsramme i svart eller hvitt.

Dimensjoner: Ø 60 cm

Modell/varenr.: 24
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Atlante - Sofistikert rundt speil med lær

Atlante er et av de mest trendy speilene som vi har i nettbutikken vår. Kombinasjonen av den runde formen og stroppen i lær gir speilet en moderne og lett rustikk look, som helt enkelt passer inn overalt. Man ser det oftest henge i et soverom, men både gangen og stuen vil helt sikkert også passe godt til et så flott speil. 

Atlante kommer i én størrelse, men to forskjellige farger:

  • Ø600 mm rundt speil i hvitt

  • Ø600 mm rundt speil i sort

Atlante er laget med en rem i ekte, kraftig lær. Kun materialer av høy kvalitet er gode nok for Speilspesialist. Av samme grunn får du også en ramme som er laget i aluminium og deretter pulverlakkert. Speilet gir hjemmet liv og sjel, men uten å dominere for mye i designet. Hos Speilspesialist har vi også sørget for å montere sikkerhetsfilm i speilet. Det gjør at risikoen for skader, som brudd og glasskår, minimeres. Du får et speil som er helt på topp både når det gjelder funksjonalitet og estetikk - et speil som du kan ha i mange tiår.

CE-godkjente speil

Alle speilene i nettbutikken vår er selvfølgelig CE-godkjent, slik at du er sikker på at de er produsert på en forsvarlig måte. Vi vil bare levere kvalitetsprodukter, og går derfor også alltid etter den høyeste standarden. Vi leverer gratis i hele Norge, og du får en utvidet returrett hvis speilet likevel ikke skulle passe inn. Du får 30 dagers angrerett, der du kan få pengene tilbake hvis varen blir returnert slik du fikk den.


Funksjoner:

  • Rundt speil i lekkert design, med hvit eller sort ramme

  • Kraftig stropp i lær i hvit eller sort farge (ekte lær)

  • 5 mm speiltykkelse

  • Sikkerhetsfilm

  • CE-godkjent