Spar opptil 50% 4.996,00 NOK
Creuna round black aluminium led speil i 2 størrelser 50% RABAT

Creuna round black aluminium led speil i 2 størrelser 50% RABAT

4.996,00 NOK 9.992,00 NOK

Klarna

Creuna Round Black er et svart rundt speil med tåkefrie funksjoner som forhindrer at det tåkes av damp i f.eks. Baderom. Dermed er speilet integrert med dobbel LED-belysning, varm og kald. Der overgangen fra varmt til kaldt lys oppnås ved å holde fingeren på sensoren i noen sekunder.

Speilet har en tykkelse på 5 mm og en spesiell sikkerhetsfolie for å minimere risikoen for brudd og skade. Creuna Round Black speil har også en belyst trykksensor der du kan slå på og av lyset rundt speilet, samt en praktisk hylle takket være dybden, som er perfekt for skjønnhetsutstyr etc.

Modell/varenr.: 2
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Creuna - Rundt speil med lys

Vårt Creuna speil er et rundt speil i sort, som passer inn i mange forskjellige rom. Heng det opp i entréen, i soverommet eller på badet, og du får et lekkert tilskudd til ditt interiør. Creuna kommer i to forskjellige størrelser, slik at du kan finne den modellen som passer til rommet du vil plassere det i.

 • Ø600 mm 

 • Ø800 mm

Speilene kommer selvfølgelig med gratis levering, og vi sender raskt! Hvis du liker firkantede speil bedre, kan vi anbefale at du tar en titt på vårt rektangulære Creuna speil med innebygget lysCreuna har innebygget duggfjerner, som gjør at du kan holde speilet duggfritt hvis det er plassert på for eksempel baderommet. Med de integrerte berøringskontrollene kan du styre varmen i speilet, slik at du kan se deg selv etter en dusj.

 

Alkemi-speilet kommer også med innebygget DualWhite LED-belysning, som kan justeres til to forskjellige fargetemperaturer: varm eller kald. Dette kan også styres via de innebygde tastene i dette smarte speilet. Legg til vår anbefalte speilrens i pakken, slik at du har et godt rengjøringsprodukt lett tilgjengelig. Vi bruker selv Marbrés speilrens, som du kan få i et praktisk sett med kalkfjerner direkte her i nettbutikken.

 

Rundt speil med aluminium og lys

Creuna er laget med en solid og rustikk aluminiumsramme, som gir speilet en røff og moderne look. Vi har også montert speilet med en sikkerhetsfilm, slik at vi kan minimere risikoen for skader under transport og flytting. Derfor trenger du ikke å være redd for glasskår i tilfelle det skulle gå i stykker. 

Hos Speilspesialist har vi kun et fokus, og det er speil

Vi vil bare levere de beste produktene til alle våre kunder. Derfor tilbyr vi også gratis frakt, rask levering innen 1-3 dager samt 30 dager angrerett, slik at du eventuelt kan få pengene tilbake. Kjøp i dag på Speilspesialist.no og få ditt nye kvalitetsspeil levert så raskt som mulig.
 


Funksjoner:

 • Sort speil i aluminium

 • Innebygget hylle

 • Bakgrunnsbelyst LED

 • Belyst berøringskontroll ON / OFF og fargevelger

 • 5 mm speiltykkelse

 • Sikkerhetsfilm

 • Integrert duggfjerner

 • DualWhite fargetemperatur 4000K eller 6000K

 • CE-godkjent, IP44