Utsalg
SPAR MVA - 20% PÅ ALT 127,00 NOK
Pleiesæt til blanke vasker

Pleiesæt til blanke vasker

509,00 NOK 636,00 NOK

Klarna

Modell/varenr.: BPL
Lagerstatus: På lager
Modell/varenr.: 31
stk.

 

Pleiesett til glatte overflater, slik som servanter - klut og skrubb inkl.

Med et pleiesett til glatte servanter har du alt du trenger til å holde overflatene dine skinnende og lekre. Det finnes bokstavelig talt ikke noe bedre enn et strålende baderom når man får besøk. Det gir virkelig et inntrykk av god kontroll å ha styr på vrien smuss på et vanskelig sted som badet.

Hos Speilspesialist har vi med mange blanke overflater å gjøre, og vi har derfor gjort mange tester. Vi synes at Marbré er det beste poler- og pleiemiddelet til blanke overflater som granitt, speil, servanter m.m. Det etterlater en vidunderlig ren følelse, slik at du kan ta imot gjester uten å være nervøs. 

Pass på når du rengjør glatte overflater

Blanke overflater er utrolig vakre og estetisk flotte, men mye av uttrykket forsvinner når smuss og støv legger seg. Dessuten er det nødvendig med helt riktige pleiemidler for å ikke skrape opp blanke overflater. Hvis du er uheldig og bruker et rengjøringsmiddel som inneholder små slipepartikler, kan du ende opp med å ødelegge dine flotte glatte overflater.

Hos Speilspesialist sørger vi derfor for at du har et produkt til rådighet som vi selv bruker, og som vi derfor ikke er redde for å anbefale til kundene våre. Pleiesettet benyttes til å holde vårt eget showroom i topp stand, slik at du som kunde alltid vil se produktene fra sin beste side. Kjøp med pleiesett når du kjøper et speil, eller bestill det for seg selv. Vi har alltid gratis frakt i hele Norge, og hvis du angrer på kjøpet ditt har du dessuten 30 dagers angrerett hos oss.