Spar opptil 50% 3.205,00 NOK
Creator straight hvitt med hylle- 35% RABAT

Creator straight hvitt med hylle- 35% RABAT

5.953,00 NOK 9.158,00 NOK

Klarna

Creator Straight White er et vakkert speil med aluminiumsprofil og en praktisk hylle takket være dybden. Speilet er super praktisk med sine tåkefrie funksjoner som forhindrer at det mistes av damp på f.eks. baderom.

 

Speilet er integrert med energibesparende LED-lys med en opplyst trykkfølerknapp for å slå på og av med et enkelt trykk på en finger. Selv i mørket. Speilet har en tykkelse på 5 mm og en spesiell sikkerhetsfolie for å minimere risikoen for brudd og skade.

Modell/varenr.: CRBS8040
Lagerstatus: På lager
Modell/varenr.: 10
stk.
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

Creator Straight - Firkantet speil med runde hjørner og lys

Vårt Creator-speil har en moderne look, via en rektangulær form med avrundede hjørner. Den hvite fargen og rammen i aluminium gir deg et lekkert produkt av høy kvalitet. Creator Straight kommer med alle de beste funksjonene, som LED-bakgrunnsbelysning, varme i speilet til å fjerne dugg med, og innebygget berøringskontroll til styring av lys. Creator Straight kommer i størrelsen 900mm X 600mm - Den perfekte størrelsen til ethvert baderom. Som alltid er det fri frakt til hele Norge på Speilspesialist.dk. 

Med speilets LED-belysning kan du være trygg på at du ser godt. Den er enkel å styre, og du kan velge én av de tre forskjellige fargetemperaturene: 4000K og 6000K.Med hjelp av den integrerte berøringskontrollen, som alltid er opplyst, kan du endre fargen på lyset. LED-belysningen bruker minimale mengder strøm, og er derfor ikke en stor belastning for miljøet. Det eneste du trenger å gjøre er å koble speilet til strøm, så er du i gang. Sikkerheten er også på topp. Speilet er produsert i materiale med 5 mm tykkelse. I tillegg har vi montert sikkerhetsfilm på speilet, slik at risikoen for brudd og glasskår minimeres. Det betyr at du ikke trenger å være urolig for å flytte eller transportere speilet.
 

Praktisk speil med integrert hylle

Med Creator Straight får du også et speil som gjør det mulig å bruke rammen som hylle. Formen og dybden i bunnen betyr at det er enkelt å få plass til skjønnhetsprodukter, tannbørste eller smykker, akkurat der du skal bruke de som oftest. 

Vi har også integrert varme i speilet. Det gjør at du kan komme ut fra dusjen, slå på varmen i speilet og se klart igjen uten forstyrrende dugg. En fantastisk smart funksjon når speilet henger på badet. Bestill i dag på Speilspesialist med gratis frakt til hele Norge, samt en utvidet angrerett på 30 dager. Vi hjelper deg også gjerne å velge riktig speil hvis du er usikker. Kontakt oss i dag for mer informasjon.
 


Funksjoner:

  • Hvitt speil med ramme av aluminium

  • Innebygget hylle til produktene du bruker mest

  • Bakgrunnsbelyst LED

  • Belyst berøringskontroll ON /OFF

  • 5 mm speiltykkelse

  • Sikkerhetsfilm montert bak

  • Integrert duggfjerning for å unngå dugg

  • Fargetemperatur 4000K eller 6000K

  • CE-godkjent, IP44