Spar opptil 50% 3.746,00 NOK
Futon bakgrunnlys og hylle - 45% rabat

Futon bakgrunnlys og hylle - 45% rabat

4.579,00 NOK 8.325,00 NOK

Klarna

Størrelse H 800 x 600 mm.

Futon er et svart aluminiumsspeil med hylle og bakgrunnsbelysning, og ble designet av de to arkitektene Adolini og Simonini.

Futon speilet vårt har et 360 ° perimeterlys rundt speilet, som du enkelt kan slå på ved ganske enkelt å trykke på berøringssensoren, som er innebygd i speilet.

Speilet har en elegant design med en lys og elegant hylle under speilet, og med sin 5 mm speiltykkelse gir det rommet et helt eksklusivt utseende. Du kan installere våre arkitekttegnede speil i ethvert rom der det er fornuftig for deg, så enten det er på badet, soverommet, inngangen eller stuen.

Modell/varenr.: FS8060
Lagerstatus: På lager
Modell/varenr.: 12
stk.
Gratis levering Gratis levering
Kjapp levering Kjapp levering
God kundeservice God kundeservice
Angrerett Angrerett

 

Vertikalt speil med lys og hylle - 40% rabat

Vårt Futon speil er et lekkert komplement til ethvert rom! Speilets aluminiumsramme har et stilrent uttrykk, som gjør at det kan brukes i stuen, på badet, i soverommet eller til og med i entréen. Hyllen gjør den perfekt til oppbevaring av småting, som lommebok, hodetelefoner eller makeup-produkter. Speilet er tegnet av arkitekter, som har brukt materialenes beste egenskaper til å skape et flott speil. Sammen med de ulike funksjonene, får du et produkt som du forhåpentligvis vil elske å ha på veggen hjemme i mange år fremover. Vi har i hvert fall gjort alt vi kan for å skape et speil av høy kvalitet.

 

Futon kommer også med en god bakgrunnsbelysning, slik at du får fullt fokus på det du ser i speilet. Lyset tennes og slukkes enkelt med en berøringskontroll, slik at du ikke trenger å tenke på store, klumsete brytere.

Det bakgrunnsbelyste speilet leveres i en enkelt størrelse: 

  • H: 800 mm x 600 mm. 

Det er selvfølgelig produsert med den kraftige sikkerhetsfilmen og er 5 mm tykt, slik at du er sikker på at det ikke går i stykker, verken under frakt og transport eller hvis du ønsker å flytte det ved et senere tidspunkt.

Hvis du foretrekker runde former, så ta en titt på vår runde modell av Futon-speilet. Her får du de samme funksjonene, men med runde kanter. Uansett hvilket speil du velger, så håper vi at du blir fornøyd med produktet, og lar det henge oppe i mange år fremover.

Stort utvalg av flotte designspeil

I Speilspesialists nettbutikk vil du helt sikkert finne et speil som passer inn i ditt hjem. I vårt store utvalg av modeller, størrelser og funksjoner finner du speil til hjemmet som passer til alle ønsker. 

Bestill på nett, få gratis frakt på alle ordre og rask levering hjem til deg! Vi er så trygge på speilenes kvalitet, at vi samtidig tilbyr opp til 30 dagers angrerett på alle produktene. Hvis du angrer, så kan du helt enkelt sende produktet i retur i samme stand for å få pengene tilbake. 

Hvis speilet skal ha noen av de samme funksjonene, men med et annet design, anbefaler vi å ta en titt på vår Creator-modell, som også kommer med hylle, LED-lys og belyst trykksensor. 
Vi anbefaler også å kjøpe speilrens med til produktet med en gang, slik at du alltid kan holde det klart og rent i hverdagen. Med Marbrés speilrens gjør vi det enklere å rengjøre dine speil i hjemmet.
 


Funksjoner:

  • 360 graders rammebelysning rundt speilet

  • Opplyst berøringsbryter ON / OFF

  • 5 mm speiltykkels og sikkerhetsfilm bak

  • Metallkonstruksjon inkludert hylle

  • LED fargetemperatur 4000K

  • CE-godkjent, IP44

  • Designet av Adolini+Simonini